Sari la conținut

Sulful sau „mineralul frumuseții” ameliorează bolile din sfera ORL și reumatismul

  • Turism
  • 1 min read

Cunoscut drept „mineralul frumuseții”, sulful ameliorează bolile căilor respiratorii și reumatismul, tulburările digestive, alergiile, problemele pielii, întărește unghiile și părul și ajută la reglarea metabolismului.

Sulful este considerat un panaceu împotriva petelor pielii, dermatitelor, acneei și punctelor negre, deoarece stimulează organismul să producă mai mult cortizol (sau hormonul responsabil cu vasodilatația), stimulând circulația sanguină, oxigenarea celulelor și eliminarea toxinelor.

De asemenea, sulful are proprietăți dezinfectante și antiinflamatoare incredibile deoarece, pătrunzând adânc în porii pielii, îndepărtează eficient excesul de grăsime din piele, reduce numărul de bacterii din derm și previne dezvoltarea acestora.

Unde poți beneficia de aceste ape sulfuroase?

Stațiunea Băile Herculane este renumită pentru băile termale cu sulf. Ce face ca apa de la Herculane să fie atât de minunată?

Citeşte întreaga ştire: https://www.csid.ro/sanatate/medicina-alternativa/sulful-sau-mineralul-frumusetii-amelioreaza-bolile-orl-si-reumatismul-19982357/