Tratament & odihna la Baile-Herculane

 

Statiunea este una dintre cele mai vechi din Romania, fiind cunoscuta pentru izvoarele de ape termale minerale raspandite pe Valea Cernei si folosite ca tratament pentru diverse afectiuni ca reumatismul, afectiuni neurologice, ginecologice, dermatologice, cardiovasculare. Influenta climatului moderat mediteranean precum si prezenta in aer a unei concentratii mari de ioni negativi, caracteristica pentru altitudinile de 1500-2000 metri, sunt benefice pentru sitemul imunitar uman, accelerand proceusl de vindecare. Baile Herculane sunt destinatia perfecta nu numai daca cautati tratamente balneare ci si daca iubiti natura, avand nenumarate posibilitati a de va petrece timpul.

Locatia privilegiata a pitorestii Vai Cerna, la poalele muntilor Cerna si Mehedinti, face din Baile Herculane locatia perfecta pentru care cauta de asemenea aventuri montane. Cele doua massive ofera un numar mare de poteci si trasee de catarare. Cele mai importante atractii turistice de aici sunt Pestera Hotilor, Grota Haiducilor si Grota cu Aburi.
Infrastructura turistica moderna precum si diversitatea metodelor de tratament care acopera arii largi, de la metodele clasice la fizioterapie si electroterapie, masaje, acupuncuta, fac din Baile Herculane o destinatie foarte atractiva. In plus, statiunea ofera de asemenea si o mare varietate de restaurante, baruri, piscine cu apa termala, saune, terenuri de sport, biliard.

Info Herculane ® – 0755.097.097 

Lasă un răspuns